Balen o8


Student o8


Jag är från Thailand !

Såg precis att Bell hade skrivit i vår klassmapp på buffen.
Om en massa minnen vi har med klassen, helt galet vad tre år har gått snabbt!
Vill inte tänka på att jag inte kommer börja skolan med denna underbara klass igen.
Saknar er redan! 
Hv3- alla som inte dansar är våldtäktsmän <3

Jag blir så ledsen.

Jag är ledsen men det går inte att ladda upp bilder så ni får stå ut med ett helt inlägg med en massa text!

En vecka av vuxenlivet

Idag är det en vecka sen jag var på balen, den underbara tiden är förbi. Mer än en vecka sen jag tog studenten och det känns som en evighet. I torsdes när jag stod på salongen och jobbade tog treorna på gymnasieskolan bredvid salongen studenten och jag fick rysningar i hela kroppen. Studeten var ngt av det roligaste i hela mitt liv, studentveckorna var de utan överdrift de bästa i hela mitt liv. Skattjakten, karnevalen, champagnefrukosten, balen och självklart klassen. Hv3 som nu inte längre existerar, eller i vart fall inte den underbara Hv3 som vi hade, för aldrig kommer det bli en så bra klass som våran. Lärarna var stolta över oss, inte ett enda bråk under tre år i en klass med BARA tjejer :)

Studentdagen var över alldeles för fort, allt som man har sett alla andra treor göra var nu vårt. Det gick som på räls och allt var underbart. Gladast blev jag nog i klassrummet när hela klassen och vårt lärarlag var samlat och jag fick "Best student award"  !!!!  Glad? eeeh, JA!  Fick diplom, ny sax och en tredagars utbildning i sthlm som är värd 10 000:-  Tack :)  Utspringet och mottagen av alla underbara människor som jag bara älskar, blev så jäkla glad över alla som kom. Var ju hur många som helst ! :) Så blev lite kramp i nacken av alla grejer, men säg ngt jag inte klarade den dagen?! haha, underbart!  Kvällen där hemma med ännu fler underbara människor vart perfekt! Alla var så glada o jag stod i centrum ;) hahah! nej skämt o sido, men det var verkligen en underbar dag och kväll :)

Balen var rent ut sagt magisk, att se alla så fina och gällande de flesta så vart det sista gången man såg dem. Jag o Kalle var lätt det snyggaste paret på hela balen! :p haha :)  Fick även höra att jag inte passade in här på balen, jag skulle vara på röda mattan i Hollywood ;D  Mia förgyllde min kväll, så kul vi hade. haha, ett bättre avsllut hittar man inte ens i en sagobok  :p

Såhär en vecka efter allt ståhej, när allt har lagt sig och verkligheten knackar på dörren känns det både vemodigt och spännande.  Att lämna en trygghet som man har haft hela sitt liv känns aningen konstigt, men samtidigt är det otroligt skönt att jag äntligen ska få klara mig själv. Äntligen kan jag säga att jag JOBBAR som frisör och inte bara läser till det. Just nu är det dock väldigt  mkt, instalera sig på jobbet först o främst. Men letandet efter lägenhet är det som är mest spännande och mest konstigt :p Sjukt om jag får en lägenhet och bara jahapp då flyttar jag till Malmö, blir vuxen och klarar mig själv^^  Men oj vad kul det hade varit om det hade gått vägen!  En massa snälla människor som försöker hjälpa mig i letandet nu, fick ett nytt nummer som jag ska ringa imorn och Bodil (min systers mans mamma) är på jakt efter en bra lägenhet till mig nu :)  Allt känns bra och jag gillar det !  Om fem dagar är det midsommar och det längtar jag till, ska bli riktigt kul ! Ska bara pussla ihop det med tiden, nu när man jobbar har man ju inte hela dagen på sig ;) haha!

PUSS


Alla som inte dansar !

Imorn gäller det, JAG TAR STUDENTEN :D
Imorn kommer jag lämna världens mest underbara klass, Hv3 !
Det kommer bli en dag med tårar och skratt, underbart med andra ord :)
Snart ska jag bege mig till Diana för o klä vårat åk ;) kommer bli så bra!

HV3, ALLA SOM INTE DANSAR E VÅLDTÄKTSMÄN !!!


RSS 2.0