bröllop

Sitter o läser Johannas blogg nu och blir helt kär i bröllop. Johanna o Patrik ska gifta sig nästa lörda, den 2 maj. Ska bli så mysigt o se dem i kyrkan, bröllop är ngt av det bästa som finns. Jag ska även göra vid Johanna i håret, vilket gör det hela ännu roligare :)  Men nu när jag läser hennes blogg har hon ett videoinlägg på en sång som kommer sjungas i kyrkan, den låten hade även min syster och hennes man på deras bröllop för två år sen och jag kommer fortf ihåg den dagen som om det var igår. Det är verkligen den bästa dagen i hela mitt liv, alla var lyckliga! Och jag var tärna åt min älskade syster :) 

Dennis frågade mig innan idag om jag gick på droger, bara för jag e så jäkla glad hela tiden och för att jag älskar livet!  Men går det och göra annat ? Jag har lärt mig att uppskatta det jag har och jag har insett att jag har det bästa man någonsin kan få :)  Fler borde börja uppskatta det de redan ha istället för o klaga över allt d inte har, jag lovar man mår mkt bättre :)


Bjuder på en bild på mig och Moa från min systers bröllop, se så liten Moa va då :) SÖTUNGE !

Partyhelgen är över!

Så vart ytterligare en helg förbi!
Började med en after work på Lilla Torg med Sandra o Julia i fredes, intog Koi och alla deras drinkar. Just det, d fick bli drinkar för de serverar inte cider i japan och alla vet väl att vi är i japan ? eller? ;) haha David o Klas gjorde även att vi fick kramp i magen, haha som vi skrattade. Dom killarna asså !!  Hann även träffa på Victor, Henric o Sebastian och deras kära vänner !  Avslutade kvällen på max, där min mobil fick sova över. haha, första gången den sover borta ;) haha !

Lördagen började med jobb, sen hem o powernapa för o sen åka till krstd på klassträff med vår gamla frisörklass.
Hv3<3    Så skoj och träffa alla igen, kändes precis som innan! Vi var klassen igen :) Lotte hade en jättetrevlig förfest och sen skakade vi rumpa inne på banken ;)  haha, ordagrant!  Sov hos Lotte sen och innan jag åkte hem till Malmö idag tog jag o Amanda en fika :)  

Tanken som har slagit mig efter den här helgen är hur folk ALDRIG slutar att förvåna, eller egentligen blir jag inte särskild förvånad.  Har nästan vant mig vid att folk är väldigt egoistiska, tänker bara på sig själva och hoppas att det gång på gång ska gå omärkt förbi. Jag som tjatar hela tiden om hur jag vill och försöker bli mer omtänksam, snällare mot människor i min omgivning, kanske dags att lägga ner ? Eller är det kanske fler än jag som borde tänka på d ?

Anyway, helgen har varit underbar ! Nu ska jag sova ifatt :P haha PUSS !

Hemma igen!!

Så har jag äntligen kommit tillbaka till Malmö :)
Efter en underbar långhelg hemma i skogen hos föräldrarna!
Fredagen bjöd på påskfirande hemma hos mamma o pappa, har saknat min lilla Moa.
Lördagen var helt underbar, lätt den bästa dagen på helgen. Först åkte jag till Johanna
och provade uppsättning till hennes bröllop, hon blev fin fin :) Sen åkte jag o mamma in till
stan o MYSTE, strosade runt på stan i det fina vädret. Shoppade en massa och bara njöt!
Det var övermysigt!!  Kvällen tillbringade jag hemma hos Evelina med alla gamla tjejerna,
så länge sen vi träffade allihopa men det var verkligen på tiden. Årets första grillning blev också
avverkad i lördes, sen blev det lite utgång med alla :)

Nu har jag iaf äntligen kommit hem, har fått upp mina nya utemöbler, blev sååå fint! Satt där ute
o myste med tända ljus o en kopp te precis :)  Helt underbart väder är det och imorn ska det nästan
bli skoj att komma tillbaka till jobbet, börjar sakna det lite nu ;) 
PUSS

Våren har kommit!



 

Såååå härligt att det äntligen har börjat bli varmare ! Jag bara älskar livet just nu :D Invigde våren med en blommig kjol igår, midsommarkjol som den också blev kallad. haha! Mina nya pumps blev också invigda, men herregud vad höga de var. Jag brukar kunna gå i höga klackar utan att klaga o d va inte d att de va obekväma, men man blev ju en aningens ostabil. hahah, vet inte hur många gånger jag trillade igår. I trappan, på dansgolvet, på förfesten, i kön.. Jaaa, jag kan göra listan lång. haha, sen kan det kanske bero på alkoholhalten också, men vi skyller på skorna ;)
I morse vaknade jag upp med VÄRLDENS bakfylla, länge sen d va så illa. haha , fick skjuts hem o sov halva dagen! SÅ underbart! Så dagen har spenderats i soffan framför tv:n :)
Imorn blir det jobb igen, men riktigt härligt att det är kort vecka! Åker hem till skogarna på torsda efter jobb o stannar där tills på tisda nästa vecka, hem o bli ompysslad med andra ord :)

RSS 2.0