Black and White


Jag o Sandra på White.
snyggisar som alltid ;)

Fest ala Malin o Sandra ;)


Det är såhär vi brukar så ut ;) haha

mysfreda !

Har haft världens bästa freda idag !  Bara en massa kunder som vill ändra frisyr helt, så har varit en kreativ dag på jobbet :) Haft lunch med Sofia, det var längesen! Är så avis på hennes hår, det växer verkligen som ogräs!!! fuskis ;)

Efter jobbet cyklade jag inom Sats och skrev upp mig på ett arobicsspass nästa tisda, nu börjar allvaret! Direkt efter gick jag bor till InterSport o provade träningskläder och träningsskor. Så nu är de undanlagda till imorn :) en runda på stan efter jobbet imorn igen ja :)

Ikväll har jag bara haft en riktig myskväll här hemma, köpte med mig god mat hem och åt framför let´s dance. Sen nu har jag precis tagit ett låååångt bad, gjort hårinpackning, ansiktsmask och filat fötterna o allt :p Så nu sitter jag här insmord med bodybutter så hela jag är mjuk som en barnrumpa :p  Kollar lite på dirty dancing 2 också, blev sugen på o kolla på den efter förra helgen :p

xoxo

igen

Det blev en dag till i bjnm :) Fick nämligen sovmorgon imorn, börjar inte förrän två! Så då passade jag på att vara lite barnvakt idag också! Så idag passade jag Isac o Sixten när de andra barnen var ute o åkte pulka :) Isac är verkligen världens sötaste bebis, heeelt underbar!

Nu ska jag kolla på Benjamin Buttons otroliga liv med storebror :)
xoxo

Träning

Nu har jag bestämt mig! Jag SKA börja träna!!
Nästa hyra är nämligen 2000kr billigare för min del och de pengarna ska jag lägga på o börja träna! Har nämligen kommit på att om jag ska börja träna är det väldigt viktigt att jag har riktiga träningskläder som jag framför allt känner mig snygg i, annars kommer jag aldirg börja träna. Så jag ska köpa nya träningsskor, byxor, linnen, sportbh och ja såklart ett månadskort ;) haha. Tror nästan att jag kommer vilja gå på 24seven, dels för att det ligger ett gym precis bakom salongen + att det ligger ett gym precis bredvid skolan. Då ser jag nämligen gymmet varje dag och känner mig mer tvingad att gå o träna, eller ja motiverad skulle d va ;) 

 

Vilken bra dag!

Underbar dag, är ledig från jobb idag :) Fick sovmorgon ändå till halv tolv !! inte illa :)
Nu har jag precis ätit frukost, ringt en del samtal och bokat upp det i veckan som behövdes. Alltid så skönt när man är ledig på måndagar, då kan man börja veckan med att ordna iordning allt.
Tänkte gå o ta mig en dusch nu snart, för runt två- tiden kommer världens bästa storasyster och hämtar mig. Ska följa med hem till dem en sväng för o sen lite över tre åka hem till malmö igen :) Skönt o komma hem i någerlunda tid iaf. 

xoxo

Isac


Världens sötaste och charmigaste systerson, Isac

Länge sen

Har inte blivit så mkt skrivande nu på några dagar.
Som ni nog ändå inte har missat så var Carro på besök hos mig torsda-lörda. Sååå kul o få lite besök! Det uppskattas verkligen :) För övrigt så hade vi supermysiga dagar, torsdagkväll började med film och en massa godis! Jag gjorde ett gott försök till o laga mat, det gick iaf o äta ;) haha. Fredagkväll blev däremot lite mer livad :D Carro hade gjort räkmackor o köpt vin tills jag kom hem, VILKEN LYX !  som jag sa till Carro, det är inte ofta jag kan komma hem från jobbet o säga heeej nu är jag hemma, när jag kommer innanför dörren :p haha  Vi började sakta men säkert ladda för kvällen, gjorde vid oss i lugn och ro. runt elvatiden drog vi in till centiliter&gram, där var det inte nådigt kan jag lova ;) haha, vi hann inte mer än komma in på stället när killarna började bjuda oss på dricka.  Jävligt bra så här i slutet av månaden när pengarna börjar tryta, haha !  Vi fastnade iaf för ett väldigt internationellt gäng killar, haha! norsk, svensk o spansk :p Den spanska Alex övertalade oss till följa med till Salsaklubben bredvid där han skulle lära oss salsa. HERREGUD säger jag bara, killen kunde dansa!! Kändes som i Dirty dancing 2, kommer in på en salsaklubb där vi i princip är de enda svenskarna och som inte kan dansa, haha! Men alex lärde mig ett antal moves så det blev en riktigt lyckad kväll! Länge sen jag hade så här kul när jag bara skulle ut "för o ta en drink eller två" haha :D  Carro, tack för överhärliga dagar. Du är bäst <3 Det här måste vi göra om!

Lördamorgon var det bara att hoppa upp o jobba, jobba alltid nu tycker jag :p men det är skoj :) Efter jobb åkte jag hem till kära bjnm, skulle passa Moa o Isac. Så härliga barn det är, som tur är kom de dock hem till mina föräldrar så jag hade lite hjälp där ifrån! Isac är för övrigt världens härligaste lilla kille, har inte träffat honom sådär jättemkt. Inte som jag gjrode med Moa när hon var liten, men den här  helgen har jag bara myst med honom en massa :)  Mina åsikter om att skaffa barn har även svängt rejält den här helgen, ena stunden när jag ger Isac välling o han ligger o myser i min famn vill jag skaffa barn, men sen när han börjar skrika ångrar jag mig ganska så snabbt ;) haha

Jaja, nu ska jag lägga av med skrivandet. Kommer säkert upp en del under veckan som jag har glömt nu :) Har i vart fall varit en underbar helg!
xoxo

sängen kallar

Så då vart man nyduschad o redo för sängen! Skulle egentligen lagt mig redan för en timme sen, men det blir alltid sent de dagarna jag är i skolan. Är ju inte hemma förrän halv nio.

Imornkväll kommer iaf Carro hit !! :D Ska bli såå kul o träffa henne igen, länge sen vi bara umgicks, snackade skit, lagade mat och kollade på en bra film. De ska bli mys :)  Ännu roligare är att hon stannar ända till lörda, så på freda blir det lite utgång. Ingen superfylla eftersom jag ska jobba på lörda + att vi båda två ska va barnvakt på lördakväll :P Då kan man behöva va pigg o alert ! 

lägger förresten ut bilder på alla <3 dagpresenterna på sönda, kan ju inte visa dem tidigare eftersom min kära mamma läser min blogg ; ) 

Nu ska jag sova!
Gonatt

retorik

Har börjat spåna på mitt tal nu.

Vad är engagemang?
Vad är engagemang för dagens ungdomar?
Hör de tre orden: ungdom, skola & engagemang ihop?

vilken dag!

Så vart jag äntligen hemma för dagen! Arbetsdagen gick ovanligt snabbt idag, tiden bara sprang iväg. Glömde o säga innan att det har öppnat ett hotell precis bredvid salongen på kaptensg. så idag var jag jag inne med lite blommor o hälsade dem välkomna + lite visitkort från salongen såklart. (blommor=fjäsk, fjäsk=framgång ;) haha

lektionen på högskolan var riktigt skoj ikväll! Träffade vår lärare för första gången idag, sååå underbar hon är! Jag tror jag log hela tiden när hon pratade för hon var bara så glad och tyckte det hon gjorde var riktigt skoj! Sånt uppskattar jag :) Och för er som undrar så blev det den ärliga vägen för min del, det första jag gjorde var o berätta att jag inte hade fått boken så jag hade heller inte läst sidorna. Vilket hon förstod mer än väl, sånt händer i början det gör inget så hon bara! :D  Idag hade vi även blivit indelade i två grupper så nu var vi bara 12st vilket var väldigt skönt, man blev snabbt trygg i gruppen. Vilket nog märktes på mig för munnen gick i ett, som den brukar göra. Lite spännande också för jag är yngst i gruppen, undrar vad de äldsta kommer tycka om mitt tal nästa gång :S För jag, redan nästa gång ska vi hålla ett tal. Dock ska det max vara i 2-3 minuter och ämnet är väldigt spritt. Som jag förstod det så att så länge det handlar om ungdomar så är det okej, så jag tänker nog köra på ett säkert kort att prata om hur man får ungdomar engagerade i skolan. Hade jag tänkt iaf :) 

Nu ska jag äta lite mat, är döööhungrig :)
xoxo

kladd

Om fem minuter slutar jag jobbet för idag, sen bär det av till Malmö Högskola för o läsa retorik. Har lite smått ångest för det för jag har inte läst vad jag ska till idag, har inte ens boken. För den JÄKLA akademibokhandeln hade "glömt" att skicka in min beställning i fredes, så den kom inte iväg förrän i måndes. När jag till och med sa att det var väldigt brådskande glömmer de och beställa den? jag fattar inte vart d hänger ihop?!  Får se vad läraren tycker om det :S Vet inte om jag ska köra på den ärliga vägen och säga till läraren direkt att jag inte har läst det eller om jag ska hålla en låg profil idag och inte prata så mkt för o sen överraska dem nästa gång ;) haha, vi får se. Lutar mot det ärliga, känns bättre :)
Nu ska jag in och köpa en Red Bull så jag klarar mig igenom de tre timmarna jag har framför mig.
xoxo


Här har ni min nya frisyr


En busig hellugg och mkt uppklippt :)

Förändring och gamla vanor

Funkar inget vidare här på bloggen just nu, tänkte vara så rolig o lägga upp en bild som visar att jag har klippt lugg igen! Ja mamma, du läste rätt. Helluggen är tillbaka, bara lite busigare :) 

Jag skrev ju imorse att det kändes som vår, men det fick jag äta upp igen. Nu ligger det snö utanför fönstret. Har varit värsta snöstormen ikväll och det är säkert svinkallt också! Men det gör mig inte så mkt, balkongbelysningen som jag har glömt att ta bort tändes ikväll bara för att det kom snö, det gjorde det hela lite mysigare :)

Den här kvällen hade jag egentligen tänkt ägna åt att läsa inför retoriken imorn, men tro det eller ej men min bok har inte kommit än. Hoppas verkligen att den kommer imorn så jag kan stressläsa på salongen innan kursen. Så ikväll har jag istället fixat o trixat en massa inför lörda, har kommit en bra bit på vägen med alla presenterna nu :) Köpte världens finaste sak till Isac idag, han kommer bli överlycklig ;) Ska fortsätta med det sista imorn !

Tog mig även tid att omorgansierar lite, rensade ur mina garderober. har en del kassar med kläder att slänga/ge bort nu och organsierade även min hylla i badrummet. Kom på att jag är en sån människa som ska allt i fina burkar o askar, men det blir ju så mkt finare så! Även skafferiet är fullt med glasburkar som är fyllda med diverse saker, mkt finare ;)

Nu ska jag gå o få min skönhetssömn :)
xoxo

underbart !

Nu är jag på jobbet, fick en liten lucka nu :)
Va bara tvungen o skriva hur underbart mitt liv är just nu!! vaknade upp imorse av en blå himmel, det såg ut som vår!! Det viktigaste av allt jag vaknade nästan av mig själv, helt utvilad. De e inte ofta d händer :p  Känner verkligen att jag har fått min skönhetssömn inatt, så nu står jag här snygg som attans o väntar på nästa kund :p

resan är beställd !


Den 23 juni åker hela familjen nordkvist till Mallorca för o sola o bada i en vecka !!
Tror ni jag längtar ?
xoxo

raw

Det har alltid varit förbjudet att avbilda mohammed, men hur kommer det sig då att alla muslimer känner igen honom när någon avbildar honom?


Min fina familj!

Har tänkt på en sak, det här med alla hjärtans dag har aldrig varit min grej. har i princip aldrig lyckats pricka in o ha pojkvän när den dagen kommer så därför har det alltid blivit lite ångestfyllt när den dagen närmar sig. vännerna runt om en har pojkvänner o planerar sin romantiska helg och jag har antingen försökt aktivera mig så mkt som möjligt för att glömma bort dagen eller så har jag helt enkelt ignorerat det totalt.
     MEN, i år är det jag som ser fram emot alla hjärtans dag och nej jag kommer inte med ngn nyhet om att jag har pojkvän, utan det här året har jag insett att jag har ju redan en hel drös att fira denna underbara dag med! Jag ska åka hem till dem jag verkligen älskar, till min älskade familj. 
     Dagen är ju till för att göra ngn väl, att vara snäll mot ngn man tycker om och det är precis vad jag ska göra. Jag har erbjudit min syster Petra och hennes man Fredrik att passa deras två underverk på kvällen så att de kan få lite kvalitetstid för varandra, vilket får bli deras present, Moa och Isac har jag såklart också lite små presenter till och jag ska va på mitt bästa bushumör när jag passar dem. I veckan ska jag även fixa en alla hjärtansdag present till mina underbara föräldrar,jag försöker hela tiden bli bättre på att visa min uppskattning för de nära o kära i min omgivning. Att ge en kram för mkt om dagen är aldrig fel och ett värmande ord uppskattas oftast mer än vad man tror.  

På nyårsafton gav jag ett nyårslöfte, som bara två personer vet om men som jag fotrf håller. Det löftet som har själv inte visst jag gav på nyår har uppdagat sig mkt mer den senaste tiden, jag vill bli en snällare människa. Det märks om inte ännu tydligare nu när det kommer en dag där man SKA va snäll, jag vill verkligen bli bättre på o visa min uppskattning. Även om det bara handlar om att ringa o prata med en kompis för o visa att man bryr sig, köpa med sig fika till jobbet eller bara ha en fin blomma med sig till sin mamma!

Våga visa din kärlek till dina medmänniskor, våga ge en komplimang och glöm inte att ge ngn en kram imorgon :)

xoxo malin

Ett helt vanligt samtal med Moa

När jag kom hem från jobbet idag ringde jag till min syster för o erbjuda barnvaktning på alla <3dag. Såklart ville jag prata med Moa en liten stund också :) Kanska ska sägas i tid att min systerdotter Moa är 3.5 år gammal. Det hela börjar alltid med att hon frågar vad jag gör, jag kom precis hem säger jag då.
Moa- hemma hos mormor & morfar?
Jag- Nej hemma i min lght i malmö.
Moa- jahaa, du menar där du e när du inte är hos mormor & morfar eller hos ngn annan?
haha, så kan man också se på den lght jag spenderar mest tid i :p

Samtalet förtsätter med att Moa håller på o kommenterar alla i Let´s Dance när de kommer in där i början.
Moa- asså malin du ser hon som kommer in där i röda kläder, HON VISAR SIN MAGE! Och hon som kommer in där i blåa kläder hon har ju INGA BYXOR! Hon visar nästan kissen! Att de inte kan klä på sig, dom är så TRÖGA!
Sen hör man hur hon lägger ifrån sig telefonen och kallar på sin mamma, MAMMA dom är så tröga i Let´s Dance som inte klär på sig. hahaha sen börjar hon prata med mig igen :p

Moa- Malin, hon som kommer in där i blåa kläder, inte hon som jag pratade om innan utan den andra. Hon tycker jag är fin ! (ska sägas att den hon pratade om var Elisabeth,haha)

Sen när det kommer till reklam och det dansande paret visas börjar hon skrika WUHUUUUU !!!
Moa- MALIN, den killen är SÅÅÅÅÅÅ SNYGG ! WUHUUUUU !! :D
Hahaha, jag ser redan nu vem hon brås på ;) haha

Så såhär kan ett vanligt samtal med min lilla Moa höras, pratade säkert med henne tjugo minuter idag. Hon bara babblar på om allt o inget :p haha :D

Och efter jobbet idag klippte jag Tobbe (Storebror) på salongen! Nu verkar det som att resan till Mallorca blir av trots allt, hoppas hoppas ! Hade varit så skönt o få komma iväg till värmen :)



Nej nu ska jag återgå till mina ahlgrens bilar och let´s dance :)
Kram kram

färg


Idag känns som e rosa dag !

Har varit en toppendag idag, även om jag var dödstrött när jag skulle gå upp imorse. Kändes inte som att jag hade sovit mer än en timme eller två. Jobbade på hamngatan idag, stackars Louise är fortf sjuk. KRYA PÅ DIG :)
Jag, Cissy o Vito hade i vart fall fullt upp! Var kul o jobba med cissy idag, händer inte så ofta att vi är där på samma dag!


Hej mamma !

Idag har jag varit o fotats med Jessica o Amanda. D va superkul, men tog fruktansvärt lång tid! Var där klockan två och åkte inte därifrån förrän kl sju !! en massa väntan, så en heldag blev det :)  Här kommer en liten bild med mormors fina päls!


RSS 2.0